субота, 13 січня 2018 р.

Львівський регіональний фінал Прангліміне-2018

12 січня у Червоноградській ЗШ І-ІІІ ступенів № 9 пройшов Львівський регіональний фінал з усного математичного рахунку з Прангліміне. На відкритті був присутній начальник відділу освіти Червоноградської міської ради  Гомонко Ігор Іванович, який побажав учасникам успіхів у змаганні. А також повідомив приємну та несподівану новину -  заклад освіти, який активно приймає учать у проекті «Міксіке» - отримує комп’ютерний клас.

За підсумками змагань 6 переможців, а саме: Андрій Стехнович (Стрийська ЗОШ І-ІІІ ст №2, 3 клас), Володимир Зварич (Львівська СЗШ №32, 5 клас), Анастасія Михайлевич (Стрийська ЗОШ І-ІІІ ст №2, 10 клас), Максим Царинський( Сокальська гімназія ім. Олега Романіва, 9 клас),  Ярослава Стець (НВК «Школа І ст. - гімназія ім. А.Шептицького м. Стрия», учитель), Станіслав Пестерніков (НУ «Львівська політехніка», дорослий) вже є учасникам  національного фіналу, який відбудеться у березні у м.Вінниця.

В інших учасників, які показали високі результати у змаганні, залишається шанс поїхати у Вінницю. Хочеться зазначити, що у фіналі взяли участь і нові учасники, які показали хороші результати.

Хочу подякувати Денисюк Любові Кіндратівні — директору школи, та Наталії Іонайтєнє —заступнику директора та активній учасниці проекту (2 місце) за допомогу проведенні заходу.


Координатор проекту в Львівській області, Ю.Гарматій



Немає коментарів:

Дописати коментар